DSC06599

Tip na výlet od Báry #2 – Malpaso (1501 m)

Tipy na výlety vycházejí každý týden ve FB skupině Dlouhodobé cestování s dětmi. Jsi uvnitř? Pokud ne, přidej se do inspirativní komunity žen – cestovatelek. Těšíme se na tebe. 💙

Na Malpasu (nejvyšší hora El Hierra) nám vyšlo skvělé počasí a užili jsme si pohodovou procházku, dohromady asi 3 km. Cesta vede do mírného kopce a výlet zvládnete i s malými dětmi. Parkovali jsme poblíž dřevěného kříže Cruz de los Reyes.

Opět jsme téměř nikoho nepotkali, kromě skupinky důchodců se psem a jednoho poutníka s velkým batohem. Neuvěřitelné. Zažila jsi už El Teide na Tenerife nebo třeba Roque Nublo na Gran Canarii? Znovu jsme si uvědomili výjimečnost El Hierra.

Pod námi se převalovaly mraky, a tak se scenérie neustále měnila. Na okraji útesu jsme viděli stádo koz. Foceno 13. února.

Související příspěvky:

Jak obnovit jiskru ve vztahu?

S Pavlem jsme spolu od roku 2005. První syn se nám narodil v roce 2012. S miminkem to bylo náročné, ale naštěstí jsme nezažili krizi

Mám všechno… ale něco chybí

Přemýšlela jsi někdy, proč tě vlastně láká dlouhodobé cestování? Co je tvoje nejhlubší motivace? Najdeš se v mém příběhu, nebo to máš úplně jinak?