DSC05711

Není to škoda, pracovat na Kanárech?

Nebylo by lepší udělat si pořádnou dovolenou?

Přečti si Pavlovu zkušenost

“Práce mi umožňuje dvě věci. Zaprvé, vzpamatovat se a odpočinout si od náročného rodinného režimu :-). Celodenní výlety jsou plné zážitků, ale pokud by takový měl být každý den, bylo by to strašně vyčerpávající!

Je dobré zážitkové dny prokládat těmi klidnými. Umožní vám to vše vstřebat a integrovat. I dětem to svědčí.

Po víkendu stráveném s rodinou se už těším na práci, po několika dnech v práci se těším na výlety a další zážitky. Je to zdravý režim.

Zadruhé, díky práci na Kanárech finančně utáhnu dlouhodobý pobyt, aniž bychom museli sahat do úspor.

Vychází to zhruba “šul nul” – během našich dvou měsíců na Kanárech vydělám tak akorát na náš život zde a na proplacení složenek doma. Mám štěstí, že programování je moje vášeň a zároveň jde o velmi dobře placenou práci.”

Tohle ale není jediná cesta k dosažení finanční a časové svobody. Jak to mají jiné rodiny? Inspiruj se v komunitě Dlouhodobé cestování s dětmi. Těšíme se na tebe.

Související příspěvky:

Calima: Saharský prach na Kanárech

Calima je fenomén, kdy se na Kanárské ostrovy dostává saharský prach, který způsobuje “mlhu” a zhoršenou viditelnost. Ze své zkušenosti můžu říct, že se calima

Ještěrka Enrique & příběh sopek

V srdci malebných Kanárských ostrovů, mezi kvetoucími rostlinami a sopečnými skalisky, se skrývá další z hrdinů knihy Plážopedie. Enrique není jen tak obyčejná ještěrka –